Gebedsgroep

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep ouders die ongeveer 1 keer per maand bij elkaar komen om te bidden. We bidden voor de school, leerkrachten, kinderen en ouders. Samen met de kinderen bespreken de leerkrachten van tevoren welke gebeds-, en dankpunten er zijn. Daarna ontvangen wij (de gebedsgroep) deze punten van elke klas op papier, zodat ze meegenomen worden in gebed.

Wat doen wij?

De een bereidt bijvoorbeeld een korte tekst voor, de anderen bidden of zijn in stilte verbonden met het gebed. Op deze manier kan iedereen meedoen. Kom gerust een keertje kijken! Direct als de school begint komen we samen. Kleine kinderen zijn ook heel welkom. Het zijn waardevolle momenten waarbij elke ouder mee mag doen op de manier die bij hem of haar past.

In deze tijd met coronaregels bidden we tijdelijk niet op school, maar bij iemand thuis of ergens buiten. Op die manier kunnen we toch bidden binnen de regels van de overheid. Per keer zoeken we een juiste locatie in verband met de maatregelen tegen de pandemie. Dus even contacten met school is noodzakelijk.

Wil je een keer komen kijken?

Leuk! Neem gerust contact op voor de data waarop de gebedsgroep bij elkaar komt. Welkom!