Nieuws!

Onze schoolfilm: bekijk ‘en hier!

31 augustus 2020

We zijn weer begonnen!! Vandaag hebben we met alle kinderen en leerkrachten/ondersteuners het schooljaar geopend. We gaan ons het komende schooljaar onder andere verdiepen in verhalen uit de Bijbel waar stenen in voorkomen en we zullen zingen over Jezus, de rots waar we op bouwen! Hierbij een link naar het themalied (https://youtu.be/DCfx9oldKAM)!

 

 

Oud nieuws

15 juni 2020

Een oproepje vanuit Veenendaal: denk je mee?

<verwijderd>

 

24 april 2020

Het vakantiedoeboek is hier te downloaden. Een wachtwoord is via de mail aan alle ouders/verzorgers verstrekt.

vakantiedoeboek CNS SKOV

 

22 april 2020

Bericht van de wethouder (2)

9 april 2020

We hebben als Plantageteam een korte Paasviering opgenomen, zodat we samen met kinderen en ouders toch op afstand de dood en opstanding van Jezus kunnen vieren! Jezus leeft, halleluja!

Bekijk hier onze Paasviering.

<verwijderd>

 

Bericht van de wethouder (1)

 

13 maart 2020

Vandaag hebben we het besluit genomen om in ieder geval twee activiteiten af te lasten. Dat betreft de open morgen op 18 maart aanstaande en het talentpodium op 26 maart aanstaande. Zoals eerder aangegeven bepalen we op korte termijn of de Paasviering op 7 april wel doorgaat.

Voor wat betreft de open morgen voor nieuwe ouders/verzorgers: maak gerust een afspraak voor een persoonlijke afspraak (via info@deplantageveenendaal.nl of het contactformulier). Dat kan altijd; we kunnen dan een oriëntatiegesprek voeren en u de school laten zien. Wanneer u liever wilt wachten op een volgend inloopmoment, op 15 mei staat er nog een open dag gepland….

Wanneer de huidige adviezen zullen worden gehandhaafd zullen we maandag 16 maart dus ‘gewoon’ weer starten. We vragen u om terughoudend te zijn met het meelopen naar binnen. We verbieden het niet, maar willen u wel dringend verzoeken om afscheid te nemen bij de buitendeur (zeker bij de groepen 3-8). Vanzelfsprekend denken wij al na over het scenario van het (toch) sluiten van de scholen. Wanneer dat gaat gebeuren zullen we u zo duidelijk mogelijk informeren over de werkwijze die we dan gaan hanteren.

Wat overige zaken: de organisatie van het schoolvoetbal liet ons weten dat de wedstrijden vandaag niet doorgaan en dat meer info zal volgen via www.schoolvoetbaalveenendaal.nl. Daarnaast gaat de actie Veenendaal Schoon niet door en zullen we voorlopig de Koekoek niet bezoeken met onze leerlingen.

Neemt u gerust contact op bij vragen of opmerkingen.

 

4 maart 2020

Op woensdag 4 maart hebben we met een paar kinderen de sponsor van onze nieuwe school T-shirts bedankt. We brachten een heerlijke taart mee (zie foto)!

bvd advocaten: hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

 

10 februari 2020

De open morgens komen we weer aan; van harte welkom aan iedereen die geïnteresseerd is!

 

30 januari 2020

De onderwijsinspectie bezoekt de Plantage voor een themaonderzoek. Het gespreksthema is ‘Ruimte in meesterschap’. Wat ons betreft op deze stakingsdag een prachtig thema om te bespreken: hoe beleven we op De Plantage ons werk en welke ruimte hebben we èn wensen we om onze missie te kunnen volgen, nl. leerlingen, leerkrachten en ouders een omgeving bieden waarin ze zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen om zo de gaven en talenten die ze van God gekregen hebben tot ontplooiing te laten komen. Voor ons een mooie gelegenheid om inhoudelijk bij te dragen aan het belangrijke gesprek over de (overheids) prioriteit en waardering van ons mooie onderwijs.

 

17 januari 2020

Binnenkort komt de nieuwe schoolfilm online; zie hier alvast een voorproefje: De plantage in beeld!